Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Askellajiopetus

Aurinkolaukka tekee tiivistä yhteistyötä askellajiopettaja Jenni Mustosen kanssa. Jenni on opettanut tallin hevosia ja ratsastajia säännöllisesti vuodesta 2014 lähtien ja monet Aurinkolaukan luottohevoset ovat Jennille tuttuja jo siitä lähtien, kun ne ovat muuttaneet Islannista Suomeen.

Jennillä on isohevostausta lapsesta lähtien ja islanninhevosista 20 vuoden monipuolinen kokemus. Jennin työ on ratsastuksen ja maasta käsittelyn opetusta sekä hevosten läpiratsastusta, koulutusta ja kuntoutusta. Hän on kilpaillut askellajeissa SM-tasolla vuodesta 2007 lähtien. Omat hevoset Pinkpop ja Björk toimivat tällä hetkellä kilparatsuina. Jennin hevosfilosofiaan kuuluu, että ratsastajan pitää ymmärtää hevosen lajityypillistä käyttäytymistä ja pyrkiä parempaan yhteistyöhön hevosen kanssa pehmein keinoin.

Jenni vastaa Aurinkolaukan askellajiopetuksesta. Järjestämme yhteistyössä myös Aurinkolaukan Islantilaiset askeleet -viikonloppuja, joissa syvennytään islanninhevoseen, sen lajituntemukseen, askellajeihin ja ratsastustaitoon teoriassa ja käytännössä.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close